Ophalen oud papier in Geffen

KPJ Geffen haalt het oud papier op in Geffen. Iedere derde donderdag en laatste vrijdag van de maand. In de App 'AfvalWijzer' kunt u precies zien wanneer het oud papier in uw straat opgehaald wordt. 

Voordelen van de App AfvalWijzer

De app kan u automatisch een melding sturen als we het afval op komen halen. U geeft zelf aan hoe ver van tevoren u dit bericht wilt ontvangen. Zijn er op het laatste moment wijzigingen in de ophaaldagen? Dan stuurt de app u ook een bericht. Let op: om dit soort berichten te kunnen ontvangen moet u in de app de optie 'sta pushberichten toe' aanzetten. Meer informatie hierover staat bij de instellingen van de app.

 

Download de app AfvalWijzer voor:

 


Doen, Beleven, Ontdekken, Ontmoeten, Genieten, en nog veel meer. Dat is wat de KPJ Go te bieden heeft aan de jeugd van Geffen. We organiseren  het hele jaar leuke activiteiten voor alle kinderen van 7-12 jaar. 

>> Meer informatie over KPJ GO

banner-oudpapier.png

 

KPJ Geffen haalt het oud papier op in Geffen. In de App 'Afvalwijzer' kunt u zien wanneer het oud papier in uw straat opgehaald wordt. Voor de leden van KPJ Geffen staat op deze website ook een overzicht van de vrijwilligers per ophaalavond.

 

>> Meer informatie ophalen oud papier< September 2023 >
ma di wo do vr za zo
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
Facebook

Deze website wil gebruik maken van cookies.